Bolaget skall bedriva hotell- och restaurangverksamhet, äga och förvalta fastigheter och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 25 641 | 20 328 | 16 140 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 2 188 | 2 693 | 947 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 2 197 | 2 689 | 946 |
Årets resultat (tkr) | 1 180 | 2 591 | 448 |
Summa tillgångar (tkr) | 7 276 | 10 284 | 6 896 |
Antal anställda | 14 | 11 | 11 |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 25 641 | 20 328 | 16 140 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 2 188 | 2 693 | 947 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 2 197 | 2 689 | 946 |
Årets resultat (tkr) | 1 180 | 2 591 | 448 |
TILLGÅNGAR | 2022-12* | 2021-12* | 2020-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 441 | 646 | 918 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 6 835 | 9 638 | 5 979 |
Tillgångar (tkr) | 7 276 | 10 284 | 6 896 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2022-12* | 2021-12* | 2020-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 3 563 | 6 583 | 3 992 |
Obeskattade reserver (tkr) | 630 | 650 | |
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 3 083 | 3 701 | 2 254 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 7 276 | 10 284 | 6 896 |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 14 | 11 | 11 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 832 | 1 848 | 1 467 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 8.5% | 13.3% | 5.9% |
Soliditet | 55.2% | 64.0% | 64.7% |
Kassalikviditet | 201.8% | 245.7% | 240.7% |
Gh Grand Hotel i Marstrand AB ingår i en koncern med 3 bolag. Koncernmoderbolag är Man Över Bord AB. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2023-12.
Bolaget skall bedriva hotell- och restaurangverksamhet, äga och förvalta fastigheter och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.